
Πρωινό
Ο επισκέπτης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε μια ποικιλία αρτοσκευασμάτων όπως ψωμί (βουνίσιο, λευκό, σικάλεως και ζέας), κουλούρι Θεσσαλονίκης, μακεδονικά κριτσίνια, σταφιδόψωμο, ελιόψωμο και φρυγανιές. Το ψωμί συνοδεύουν βουτυρά ή μαργαρίνη, ζαμπόν, καπνιστή γαλοπούλα, σαλάμι μπύρας Θράκης (όλα χωρίς γλουτένη), κίτρινο τυρί και φέτα Λαγκαδά.
Ακολουθούν χωριάτικες πίτες, πιτάκια, φρεσκοκομμένες σαλάτες σερβιρισμένες με ελαιόλαδο από τα δέντρα του ξενοδοχείου, ελιές θρούμπες Θάσου ή ξυδάτες, αυγά βραστά ή τηγανητά, καθώς και ομελέτες λαχανικών και αλλαντικών, μανιτάρια φούρνου, τραχανάς κλπ. Φυσικά δεν λείπουν και οι γλυκές γεύσεις που περιλαμβάνουν μπουγάτσα Θεσσαλονίκης με κρέμα, πέντε είδη μαρμελάδας, ανθόμελο Θάσου, πραλίνα φουντουκιού, cheesecake με ανθότυρο, σπιτικά κέικ, ρυζόγαλο, γλυκές πίτες, διάφορα δημητριακά, γιαούρτια, κομπόστες, φρέσκα φρούτα εποχής από τον κήπο του ξενοδοχείου, καρπούζι με φέτα, πεπόνι και αποξηραμένα φρούτα.
